Történetünk

Küldetésünk

Gasztronómiai rendezvények szervezése elsőkézből

Célunk, hogy segítsünk Önnek a rendezvényét különleges ötletekkel, kiegészítő elemekkel és apró meglepetésekkel még színvonalasabbá, stílusosabbá tenni, s mindezt kombináljuk egyedi arculatú megjelenéssel, különleges ételekkel, italokkal, színekkel, és egyéb hangulatos dekorációs elemekkel.

Holló Tibor

Rólunk

Cégünk a Hollogasztro Kft. a különleges és hagyományos rendezvények gasztronómiai lebonyolítására szakosodott rendezvényszervező társaság, amely előkelő helyet foglal el az igényes vendéglátás régiós palettáján. Teljes körű szolgáltatásunk –amelynek alap pillére a vendéglátás- minden esetben a legjobb ár-értékű egyedi megoldást biztosítja Önnek, és vendégei számára. Fő tevékenységi körünk mellett érdekeltek vagyunk a szállodaiparban, valamint különböző jellegű büfék üzemeltetésében és otthonosan mozgunk a fesztivál vendéglátás területén is.

​Az utóbbi évek eredményei alapján regisztrálható, hogy a legnagyobb fejlődést, a speciális kreativitást és improvizációt igénylő kitelepüléses vendéglátásban (Catering) értük el. Parti Szerviz szolgálatunk folyamatosan gyűjti ebben a szegmensben a tapasztalatokat, hiszen minden külső helyszín más és más feladatot kíván, hiszen az egyszerű irodai vendéglátástól kezdve az erdő közepén megrendezett exkluzív sátras partin –ahol előtérbe kerül a látvány gasztronómia- a legigényesebb kihívásoknak is meg kell felelnünk vendégeinknek. A klasszikus éttermi és kitelepüléses vendéglátáson kívül vállalkozunk természetesen bálok, díszétkezések, borestek, állófogadások, sörfesztiválok, kerti bográcsos- vagy grill partik, ballagási ebédek, osztálytalálkozók, családi alkalmak, szendvics partik, gyermek zsúrok, koktél partik, sajtótájékoztatók vendéglátásának komplett lebonyolítására.

​Az elkövetkező években is arra törekszünk, hogy a piaci helyzetünkhez alkalmazkodva szisztematikus ütemben a szolgáltatásainkat bővítsük, és ezáltal tovább erősítsük a pozíciónkat ebben a szektorban, és még stabilabbá tegyük cégünk működését és jövőjét.

Cégünk, a kiválóan képzett, rutinos szakemberei révén minden szituációban azon munkálkodnak, hogy kielégítse megrendelőink egyszerűbb és speciális igényeit. Forduljanak ezért bizalommal hozzánk, mert mi ránk mindig számíthat.

Csapatunk

Hollogasztro csapata

Nézze meg Menü Ajánlatainkat!