Báli Menü
1. Menü
- Füstös ízű parasztsonka-carpaccio sárgadinnye gyöngyökkel
- Kapros túróval töltött csirkemell rántva, tejszínes parajos metélttel
- Gesztenyés palacsinta, csokoládészósszal
2. Menü
- Konyakos kacsamáj-terrin majonézes narancssalátával
- Sörben sült bőrös malackaraj sült almával, párolt káposztával és hagymás törtburgonyával
- Szilvás gombóc fahéjas vaníliaszósszal
3. Menü
- Bakonyi göngyölt csülök, tormával és póréhagymás burgonyasalátával
- Bazsalikomos pulykamell-steak erdei gombamártással, feketeszederrel almás burgonyakrokettal
- Tiramisu kehely
4. Menü
- Lazac rózsák citromos tonhal saláta ágyon, kaviáros kanapéval
- Fonott szűzpecsenye falusi szárnyasmáj raguval, vegyes körettel
- Fahéjas almával göngyölt palacsinta karamellszósszal
5. Menü
- Mozzarellával, sonkával és paradicsommal töltött csirkecomb zöld fűszerekkel pörgetett fokhagymás spagettivel
- Fahéjas borbundában sült almakarikák erdei gyümölcsmártással
6. Menü
- Rozmaringos vaddisznópástétom zelleres burgonyasalátával és csipkeízzel
- Kecskeméti barackos jércemellszeletek párolt szilvával és burgonyapürével
- Chéf álom torta
7. Menü
- Brokkolivelővel töltött pulykamellrolád pirított magokkal hintve, ananászos jércesaláta-koktéllal
- Pirított szűzérmék vargányagombával illatosított Oportó-mártással vajban párolt zöldkörettel és mazsolás rizzsel
- Gyümölcsös túrótorta
8. Menü
- Konyakos kacsamájpürével töltött parajos pulykamelltekercs majonézes zöldséges rizssalátával
- Ratatouille-val (francia lecsó) tálalt sertésbordák roston burgonya-lasagnával
- Somlói galuska tejszínhabbal
9. Menü
- „Karaván” sajtsaláta almával és kukoricával keverve, olívás kéksajtmártással
- Rácsosra sült pácolt kacsamell rózsaborsmártással, borban gőzölt körtével és hagymás törtburgonyával
- Vargabéles vaníliás gyümölcsökkel